Etant donné qu'une nouvelle année a commencé, j'ai décidé de regarder en arrière et de choisir 12 (en réalité 14) recettes qui ont marqué 2008...
January - Janvier Gravlax Or Salt-Cured Salmon from Sweden (recipe by Chef Marcus Samuelsson) Gravlax, spécialité suédoise (recette par Chef Marcus Samuelsson)
February - Février
Fish Rendang from Malaysia (Recipe taken from "Easy Malaysian-Style Cookery" by The Australian Women's Weekly and adapted by Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
Rendang De Poisson, spécialité malaise (Recette tirée de "Easy Malaysian-Style Cookery" par The Australian Women's Weekly et adaptée par Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
March - Mars
Artisan French Bread from France (Recipe taken from "Mastering the Art of French Cooking: Volume Two" by Julia Child and Simone Beck)
Baguette Parisienne, spécialité française (Recette tirée de "Mastering the Art of French Cooking: Volume Two" de Julia Child et Simone Beck)
April - Avril
Ajvar Dip from the Balkan/Switzerland (Recipe by Rosa @ Rosas Yummy Yums 2008)
Dip a l'Ajvar, spécialité des Balkans et de Suisse (Recette par Rosa @ Rosas Yummy Yums 2008)
May - Mai
Lemony Beef & New Potato Tagine from Marocco (Recipe by Rosa @ Rosas Yummy Yums 2008)
Tajine Au Boeuf, Pommes De Terre Nouvelles et Citron Confit, spécialité marocaine (Recette par Rosa @ Rosas Yummy Yums 2008)
June - Juin
Danish Braid from Denmark (Recipe by Sherry Yard "The Secrets of Baking")
Tresse Danoise, spécialité danoise (Recette par Sherry Yard "The Secrets of Baking")
July - Juillet
Dukkah Spice Blend from Egypt (Recipe taken from the magazine "Australian Women's Weekly" and adapted by Rosa @ Rosa's Yummy Yums 2008)
Dukkah, spécialité égyptienne (Recette tirée du magazine "Australian Women's Weekly" et adaptée par Rosa @ Rosa's Yummy Yums 2008)
August - Août
Feta, Almond & Cilantro Pesto from Italy (Recipe by Rosa @ Rosas Yummy Yums 2008) Pesto Aux Amandes, A La Coriandre Et A la Feta, spécialité italienne (Recette par Rosa @ Rosas Yummy Yums 2008)
September - Septembre
Moroccan Charoset Truffles from Morocco (Recipe taken from "Jewish Cooking In America" by Joan Nathan and adapted by Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
Charoset, spécialité marocaine (Recette tirée du livre "Jewish Cooking In America" de Joan Nathan et adaptée par by Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
October - Octobre
Basic Pizza Dough from Italy (Recipe taken from “The Bread Baker’s Apprentice” by Peter Reinhart)
Pâte A Pizza, spécialité italienne (Recette tirée du livre “The Bread Baker’s Apprentice” de Peter Reinhart)
or/ou
Dark Chocolate & Peanut Butter Cupcakes from USA ("Dark Chocolate Cupcakes" recipe by Magnolia Bakery "The Magnolia Cookbook", "Peanut Butter Frosting" by Alisa Huntsman "Sky High: Irresistable Triple-Layer Cakes" & adapted by Rosa @ Rosa's Yummy Yums) Cupcakes Au Chocolat Noir Et Au Peanut Butter, spécialité américaine (Recette pour les cupcakes par Magnolia Bakery "The Magnolia Cookbook", recette pour le glaçage par Alisa Huntsman "Sky High: Irresistable Triple-Layer Cakes" toutes les deux adaptées par Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
November - Novembre
Caramel Cake With Caramelized Butter Frosting from USA (Recipe by Shuna Fish Lydon)
Cake Au Caramel, spécialité américaine (Recette par Shuna Fish Lydon)
or/ou
Pumpkin Bread Pudding from USA (Recipe from "Bon Appétit" and adapted by Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
Pudding Au Potimarron, spécialité américaine (Recette tirée du magazine "Bon Appétit" et adaptée par Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
December - Décembre
Macarons With Chocolate And Peanut Butter Ganache from France (Recipe by Helen at "Tartelette" (USA) and adapted by Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
Macarons Au Chocolat Et Au Peanut Butter, Spécialité française (Recette par Helen de "Tartelette" (USA) et adaptée par Rosa @ Rosa's Yummy Yums)
Let's see what this year will bring in terms of exciting food and culinary discoveries!
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